Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τρεις φωτογραφίες η περιουσία μου.Μήκος, ύψος, πλάτος αβάσταχτα ενωμένα.Το βάθος τους κατά καιρούς εξ-ερευνάταιστα άηχα και ανείπωτα τα πεπρωμένα.Μα τρεις.




Τρεις φωτογραφίες η περιουσία μου.Στη μια όλη η αγάπη στοιβαγμένη.Στην άλλη περίοπτα εξουθενωμένη.Στην τρίτη απώλεια μοιρασμένη.


Ανώφελα φοβάμαι μήπως χάσω,μήπως πάψω να τις έχω.Είναι βαρύ το τότε τους,δυσκίνητο το εξαρτάται,για να κλαπούνή έστω να αποδράσουν.



Ποια ιστορία άντεξεποτένα δραπετεύσειστις περιφέρειες των αλλαγών,όταν στο κέντρο των θυμών,των ασυλλάβιστων αιχμώνκι εκείνων των παράταιρων κραυγώνδεν τόλμησε το ξεγραμμένο το εγώ να απωλέσει;

8 σχόλια:

  1. Επιτέλους, αν και διαμέσου φόβου και λύπης γράφεις ξανά. Άξιο έρευνας έιναι πιστεύω το γεγονός πως γράφουμε όταν ο πόνος γίνεται ασυνγράτητος και η λύπη αβάσταχτη.

    Τρεις φωτογραφίες σου τα δυο απόλυτα και το εν τω μεταξύ. Άσπρο, μαύρο και γκρίζο.

    Θα ήθελα να προσθέσω ακόμη μια. Το γαλάζιο, γιατι όσο υπάρχει ελπίδα τα χρώματα θα γίνουν περισσότερα.

    Καλώς όρισες:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Άθω, σε όσα γράφεις δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω τι. Είναι μάλ�eBBον η οπτική και η δι-αίσθηση ενός καλά μυημένου αναγνώστη που έχει "βλέμμα πίσω από το βλέμμα". Θα κρατήσω σα θησαυρό τις τελευταίες "δυο λέξεις" σου και το "ένα" χαμόγελό σου. Έτσι, για να μη χαλάσει η αριθμητική συμμετρία!!
    Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσε τις φωτογραφίες στην άκρη, κλείδωσέ τες ίσως κι ας είναι πάντα ξεκλείδωτες μέσα σου και πάρε τη φωτογραφική μηχανή της καρδιάς και βγες στο φως της πόλης. μπορεί ποτέ να μην τραβήξεις φωτογραφίες καλύτερες, αλλά θα δει ο φακός ότι ακόμα νοιάζεσαι για κείνον - και όχι στα άχρηστα πεταμένο. σε χαιρετώ. (κι αν η εμφάνισή σου δεν είναι εξαίρεση, καλωσήρθες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω για τις εμφανίσεις μου, ξέρω, όμως, ότι θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Ευχαριστώ, Μάριε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλεμου χαιρομαι που εισαι παλι εδω.Καλο μηνα να εχεις και να βγαζεις μονο φωτεινες φωτογραφιες της ζωης.Να εισαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μετά και μετά; Δεν έχει άλλη ανάρτηση;;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειχα καιρο να ερθω απο εδω απο το σπιτικο σου.Περασα για ν'αφησω τις ευχες μου.Tα πιο ομορφα Χριστουγεννα ευχομαι να περασεις κοντα μ αυτους που αγαπας και οτι ποθησεις να'χεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Χρονια πολλα γεμάτα υγεια και του Χριστου η γέννηση ας μας φέρει ευτυχια!!!!
    Που χαθηκες;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που χαθηκες;Ολα καλα;Καλη χρονια να εχεις ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή